• 19
    sevgili gica,

    sana bir allah'ın kulu hayır diyemeyeceği için, taraftarın gazını almak üzere geldiğini benden daha iyi biliyorsun. yine biliyorum ki bu görevi yarım kalan bir işi tamamlamak üzere kabul ettin. giderken bir gün geri döneceğini elbette ki biliyordun.

    taraftarı, yönetimi, basını, hakemleri yine benden daha iyi tanıyorsun elbet. sana "i love you" diyenlerin yeri geldiğinde sana hırsız dediklerine de tanık oldun. seni takımın başına getirenlerin sene sonunda seni gönderme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu da tahmin etmişsindir. senin tırnağın olamayacak adamlar tarafından salyalar saçılarak eleştirileceksin hagi. ilk defa olmayacak dediğini duyar gibiyim.

    sevgili hagi, senden önceki teknik direktörümüzün hangi şartlar olursa olsun takımın başında kalmasını istiyordum. takımdan ayrılışı utanılacak şekilde oldu. aynı yollardan sen de geçeceksin hagi, umarım hazırlıklısındır.

    emin ol hagi, sana çok güvendiğim rijkaard'dan fazla güveneceğim, fazla destekleyeceğim. yönetimi mi karşına aldın ben de alacağım. bir futbolcuyu mu kadro dışı bıraktın, yolu açık olsun. bir taraftara hırsız mı dedin, ben de diyeceğim. bu saatten sonra ne futbolculara, ne yönetime ne de taraftara güveniyorum. koşulsuz şartsız desteğim senin.

    hoşgeldin gica…
App Store'dan indirin Google Play'den alın