• 5
    zirve yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum ama kendi adıma çok yorucu ve meşakatli bir gün'den sonra sabah saat tam 12 itibariyle biletimi almış bulunmaktayım ama ne almak !

    gece saat 01' gibi samiyen'e vardık. her zaman olduğu gibi yine bir liste muhabbeti dönüyordu. ben açıkçası ilk başta hiç umursamadım çünkü biletler çıkmasına az kala o listeler hep arazi oluyordu. bu umursamamazlık yüzünden 4 kişilik arkadaş grubumuzdan sadece bir arkadaşımızın ismini yazdırıp yanına da artı 3 eklettirdik. gişelerin orda bazen merdivenlerde bazen kuyrukta muhabbet ve uyuklama şeklinde zamanı öldürürken saat 6 gibi üni baskını gerçekleşti. 70-80 kişilik üni grubu tezahüratlar eşliğinde sıraya tecavüz etti. akabinde klasik arbede başladı.

    2 saat bu arbedeyle geçti ve saat 8'e doğru listelerin polisin elinde olduğu ve gişelerde beklemenin hiçbir anlamı olmadığı haberi geldi. herkes gişeleri boşalttı. yukarda yarım saat herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken numaralı üst'ün kapısının önünde polis listedeki isimleri okumaya başladı. ismi olanlar içeri girmeye başladı ama ismini yazdırıpta giremeyenler de oldu çünkü bir-iki tane liste kaybolmuştu.

    bizde +3 yazdırmamızın kurbanı olduk. polis bunu kabul etmedi. aslında haklılardı. hata bizimdi. 2 dakka isim yazdırmak için uğraşmadık. kız arkadaşımızı polisler güçlük çıkarmadan aldılar. biz 3 kişi dışarda kaldık ama listelerden sonra oluşturulan kuyrukta en önlerde yer aldık ve içerdeki sıraya dahil olup biletlerimizi aldık.

    umarım bir gün bizde rahat bilet alma şerefine nail oluruz.

    p.s ; bu arada daha önce 24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçı başlığında yazdığım gibi 1 kişiye 1 bilet verildi. yalnız kız arkadaşlarımıza sanırım bir jest yapıldı ve isteyenler 2 tane alabildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın