• 16
    sanıyorum bu başlığın en büyük müdaviminin bulend karpat olacagı gaflardır.

    değerli galatasaraylı ağabeyimiz; 1990-1991 sezonu, kupa galipleri kupası * 1.tur 2.maçı olan 3 ekim 1990 barcelona trabzonspor macını televizyondan nakletmektedir. bu karşılaşmanın ilk ayağı trabzon'da oynanmış ve hamdi'nin muhteşem golüyle barcelona, avni aker stadyumunun çimlerine gömülmüştü.

    rövanş maçının ilk dakikalarında hami, gayet güzel bir gol atarak takımı deplasmanda galibiyete taşıyınca, sevgili bulend ağabeyimiz ekranda coşmaya başladı. atılan gole bir mekanda birlikte seyrettiğimiz arkadaşlar tarafından da santra yapıldıktan sonra bile anlaşılamamış, "noluyoz mnskym, ilk maçın özeti mi bu?" diyerek dumur olmuştuk.

    bir pozisyonda koeman, okan buruk'un ayağını eline veren soner ile karşı karşıya kalmış, sağından atıp solundan geçmeye çalışırken soner topla rakip arasına girerek topun auta çıkmasını sağlamıştı.

    işte o pozisyondan sonra bülend ağabey deplasmanda atılan golün ve ilk maçı kazanmış olmanın verdiği rahatlıkla gevrek gevrek gülerek, "ehuhueuhe sen geçebileceğini mi sandın soner'i?" gibisinden beylik laflar etmişti. barcelona'nın her yaptığı kanat organizasyonu ile dalga geçmiş ancak maçın sonucu maalesef bu sevgili ağabeyimize kapak olmuştu.

    adı geçen maç 7-2 bitmiş ve barcelona doğal olarak tur atlamıştı. o günden sonra bülend ağabeyi bir daha maç anlatırken gören olmadı *.
App Store'dan indirin Google Play'den alın