• 99
    yazdığı yazıda da belirttiği gibi dönemin olaylarında hakan şükür, bülent korkmaz, hasan şaş gibi futbolcuların yaptığı hain planları gizli haberleşme cihazları ile tespit ettiği gibi aynı cihazlar ile benim yazısını okumadığımı tespit etmiş.

    19 yaşından küçük birisi ben 2006 yılında 19 yaşındaydım diye sallayamaz mı diye sormak lazım kendisine. ayrıca kendisinin bahsettiği şehir efsaneleri misal; bülent korkmaz'ın bir sene daha oynuycam masalı ile hakan şükür'ün kameranın çektiği noktayı tespit ederek orada sırf hagi kovulsun diye üzgün bakışlar atması hikayesi(bu hikaye beni şu mutsuz günlerde çok güldürmüştür allah senden razı olsun) dönemin basını tarafından galatasaray'ı karıştırmak için uydurulmuş hikayeler bütünüdür. yalnız hakan şükür'ün kamerayı nasıl tespit ederek oraya geçtiğini gözlemledin seni tebrik etmek istiyorum. çok arzu eden arkadaşlar bu gibi hikayelere günümüzde fenerbahçe forumlarında rahatlıkla rastlayabilirler.

    bu arada 19 yaş kelamını kesinlikle dalga geçme amaçlı kullanmadım. bu yazıyı yazan kişi hele de bu hakan şükür ve kamera açısı tespitini yapan kişinin mantıken ya 18-19 yaşlarına gelmemiş bir kardeşimiz olduğunu ya da provakatif bir niyet taşıdığını anlayabilmek için kahin olmaya gerek yok.

    bu arada taşağını yerizci zihniyetin kim olduğunu anlamak için fazla kasmana gerek yok, zira galatasaray'a gram fayda sağlamamış bir teknik adamın gönderilmesini hazmedemeyip 1,5 sayfa boyunca galatasaray'ın kendi öz evlatlarına uyduruk masallarla bir küfür etmediği kalan kişi ben değilim.

    sende oku bir kerede değil 10 kere oku ama her okuduğuna inanma...
App Store'dan indirin Google Play'den alın