• 200
    oyunu çirkinleştirerek oynamamız gereken maç. ilk önce şunu bilmemiz lazım,karşımızdaki takım her zaman şampiyonluğun 3 adayından biri olarak lige başlar. kadıköyde oynanan maçlarda fenerbahçe' nin favori olmasından daha doğal birşey olamaz,tıpkı bizim ali sami yen' de beşiktaşın inönü'de olduğu gibi.

    tabi burada can sıkan olay 10 yıldır yenilmemiz ve berabere(lig maçlarında) dahi kalamamamız.bunun aksine fenerbahçenin ali sami yen'den ara sıra puan almasıda canları sıkmaktadır.

    bizim problemimiz kontrolsüz güç, her sene bu kez yenicez,bu kez farklıyız gibi laflar. kimi yeniyosun abi sen favori değilsinki kadıköyde,inönüde,avni akerde deplasman takımısın 1 puan alsan kardır, çünkü 2.yarı rakibin senin evine gelicek ve bu sefer favori sen olucan.

    fenerbahçe ali sami yene gelirken her zaman sessiz çocuğu oynar,gelir maçı elinden geldiğince soğutmaya çalışır,maçta biraz tempo artsa volkan hemen sakatlanır ve tansiyonu düşürür.bi bakmışın maça 15 dk kalmış öylede biter maç.

    gelelim hafta sonuna olabilecek bütün aksilikler oldu zaten bundan daha kötüsü ziya doğanın teknik direktörümüz olmasıdır. şahsi fikrim oraya 1 puana gitmemiz,rakibi sinir edecek yavaşlıkta maçı oynamamız, insanlara tatsız bir maç izletmemizdir. şimdi bana deme böyle düşünce bize yakışmaz...

    yakışır kardeşim geçen sene barselona karşısındaki inter 'e nasıl yakıştıysa bizede yakışır. adamlar(fb) her sene sami yende böyle oynuyo maç sonunda alıcağını alıyo, kimse demiyo oyunu çirkinleştirdi diye... orası kadıköy orada her şey mübah onun için yemişim göze hoş gelen futbolu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın