• 112
    macin sonlarinda tek istegim sarp ve ayhan'in kirmizi kart görmeleriydi. simdi herkes mustafa sarp'i bildigine göre ayhan'dan bahsediyim. ayhan abi yillardir bu forma altinda oynuyorsun. oynuyorsunki basarilisin. saha icinde mücadeleci tavirlarinla örnek teskil ettin yillarca, arasira kendine hakim olamadin, kimi zaman da haksizliklara karsi gelmeyip oyununla cevap verdin. buraya kadar hersey tamam, sonucta sende insansin bizde. ama sen galatasaray gibi bir takimda kaptanlik yapmissin, bu takimin en degerli adamlarindan biri olarak bu macta ki amatörce hareketleri nasil yapabiliyorsun? haftaya oynanacak olan derbiyi düsünmüyormusun? rakibin seni yeniyorken pislik yapmaya utanmiyormusun? sen genc, cahil bir adam degilsin. akli basinda, soguk kanli ve takima gerektiginde sahip cikip yön veren birisi olmak zorundayken neden bu hirs? tamam yenilin ulan! fark yiyin! ama galatasaray adini böyle kirletmeye hakkiniz yok. rakibin kazanirken ona tekme atarsan, küfür edersen, terbiyesizlik edersen yarin kapinin önüne kondugunda da " benim cok emeklerim gecti bir jübile bile yapmadilar " diye aglama.

    mustafa sarp hakkinda yazmiyorum dedigim gibi görünen köy misali durum.

    goller siralandikca bütün kahvehane ayaklandi. fenerbahce taraftarlari cosmus dalga gecme sinirlarini asmislardi. kameralar 105 yasindaki nine yi cekince "haha yeni transferiniz mi?", "arda'nin yedegi mi" diyen fenerbahcelileri gördüm. siz ise onlari konusturuyorsunuz hala. terbiyesizlik ahlaksizlik diz boyu. siz ise hala faul bile yapmaktan acizsiniz. siz kim feneri yenmek kim? simdi dicem o nine icin kazanin diye ama bunu okurken bile bir elinizde icki kadehi yaninizda manitalar " siktir lan " diceksiniz bana ya da pardon öyle degil. sizin zaten umrunuzda degilki galatasaray. bu sözlükte isiniz ne? haftaya pazar günü görüsücez macta. karar sizin. isterseniz 9 tane gol yiyin. ben evde sizin rezilliginizi izler gülerim. isterseniz bir serefinizin oldugunu hatirlayin ve mücadele edin.

    tabi bu yazi tüm futbolcular icin gecerli degil. ayrimi siz yapabilirsniz.
    bir tarafta yenilgiyi kabullenmeyip kicini yirtan golleri siralayan baros. diger yanda yenilgiyi kabullenmeyip formasini yirtan rakibe tekme atan adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın