• 170
    bu maçtan korkuyorum.
    kendimi bildim bileli, belki 1, belki de 2 fenerbahçe maçı kaçırmışımdır. ilk kez bir fenerbahçe maçından korkuyorum.

    umarım lucas neill bu maça yetişir.
    rjkaard kesinlikle sabri, neill, ali turan, insua dörtlüsünden oluşturmalı savunmayı. servet, gökhan, balta gibi yavaş adamlardan 1 tanesine bile tahammülümüz olamaz bu maçta.
    eğer arda yetişemezse de muhakkak aydın ve elano olmalı sahada. zira hücum alanında topu ne kadar çok tutarsak, o kadar az gol yeriz. mehmet batdal da düşünülebilir aslında. zira savunmadan top çıkaramadığımız ve orta sahamızın oyun kuramadığı aşikar. hiç olmazsa geriden topları şişiririz. mehmet batdal'ın indirebildikleri bize daha çok vakit kazandırır; haliyle daha az gol yeriz.
    keşke lorik cana olsa bu maçta, ilk 11'de. zira pino veya misimovic sahada olmasa da olur. böylelikle yabancı kontenjanı sıkıntısı da yaşamayız cana'yı oynatabilmek için... cana en azından galatasaray futbol tarihine gelmiş olan en kötü şeyden* daha verimli olacaktır.

    kısacası, umarım aşağıdakine yakın bir 11 ile sahaya çıkarız da, daha az fark yeriz;
    aykut, sabri, neill, turan, insua, cana, ayhan, elano, misimovic, aydın, baros.

    not: ne hale gelmişim lan sözlük... 6-0'da, 4-0'larda son saniyeye kadar yerimden kalkmadım. mağlubiyetden gocunmadım, takıma karşı bi umutsuzluk beslemedim, başımı öne eğmedim. gel gör ki şu an yaşadığım duygusal çöküntüyü tahayyül dahi edemiyorum. korkuyorum ne yapayım... zaten bi bok var o statta, zaten bahtsızız, zaten şanssızız... ben korkmayayım da kim korksun?

    not 2: işin acıklı tarafı, caaanım statta* seneye tek bir avrupa maçı bile oynayamayacağız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın