resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 118
    kendisini değerlendirirken ısrarla rijkaard'ın adının geçtiği teknik adam. yani rijkaard kötüyse abdullah avcı'ya kötü diyemiyoruz galiba. rijkkard'dan kötü dediğimi hatırlamıyorum, varsa arkadaş bi bilgilendirsin.

    şimdi bu adamı savunurken bana elinde olmayanlarla savunma yapılıyor ya çok ilginç gerçekten. arkadaş takımındaki topçular çok mu kötü. yerlileri çok mu rezil. yabancıları 3. lig topçusu mu. gayet de iyi adamlar ve gayet de iyi paralar alıyorlardır. yoksa hasagi., tum, ibrahim gibi adamları tutamazsın elinde. diyin ki bu adam şunu yaptı, bu başarıyı elde etti. taraftarı yok, parası yok diye adam mı övülür ya. ki biri doğru değil, biri de hala iddia ediyorum net lehine. eğer ibb iyi sonuçlar elde etse dersin ki bir de taraftarı olsa neler olacak, yok arkadaş adamın sıralamada elde ettiği bariz bir başarı da yok. evet bu takımın taraftarı olsa bu adam burada kalamaz. eskişehir'i tarihinin en iyi derecesine ulaştıran rıza çalımbay iki haftada bir istifa sesleriyle karşılanıyordu kendi stadında.

    galatasaray altyapısı ve u17 milli takım haberleriyle meşhur oldu, altyapıda iyidir o konuda fikrim yok. ama bu adam ibb'de bence başarılı değil, ve galatasaray'a gelmesini istemiyorum "arkadaş".
App Store'dan indirin Google Play'den alın