resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 64
    kendi futbocumuza kolay kolay gıcık olmam. bir istisna var ki ilk gördüğüm maçtan beri nefret ediyorum. bu gözler ne iğrenç futbolcular seyretti bu güne kadar. fakat istisna yok ki bu kadar ruhsuz, bu kadar gamsız bir galatasaray futbolcusu görmedim. lukunku'ya benzetmiştim bilenler bilir, haksızlık yapmışım lukunku'ya.

    şu sıkıcı, şu moralsiz kış günü tesadüf galatasaray hazırlık maçı yakalıyoruz televizyonda. aslında hayatta seyretmem hazırlık maçlarını. linderoth'u merak için açtım. sakatlanmış, sakatlanmadığı zamanlar daha az. bu ne iştir ya, beş taş mı oynuyoruz, rehabilitasyon servisimiyiz. olabilir, sakatlanabilir bir futbolcu. ne zamana kadar bekleyeceğiz beyler. basında okuyoruz alper'in başına gelenleri. ben alper'i silip, linderoth'u bekleyenlere isyan ederim arkadaş.

    baktık linderoth yok takımda. beklenmedik bir şey değil, normal. takım meira ve nonda yabancılarıyla oynuyor ne kadar oyun denirse. iki kötü yabancı. haydi emre güngör, sil şu kademe mademe bilmeyen stoperi takımdan. ümit karan sana yazıklar olsun, şu çuval oynuyor sen oynamıyorsun.

    nonda, sen bu takımın futbolcusu değilsin. iki metreye pas veremiyorsun, 10 metre hızlı koşamıyorsun. kafan hiç çalışmıyor, penaltı atarken bile 10 saniye düşünüyorsun. bize hazırlık maçı bile seyretmemizi çok görüyorsun. sen o penaltıyı atamadın ya, ben o televizyonu seyredermiyim. kapattım, kendi futbolcuma küfür etmem kolay kolay. ama sana çok kolay küfür ediyorum nonda, senden cacık olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın