• 103
    kötü oynadigimiz müsabakalara eklenen bir ba$ka kar$ila$ma olarak tarih'in aki$inda yerini almi$tir. kötü oynadigimiz ilk kar$ila$ma degildir, sonuncusu da olmayacaktir. onu bo$ver de, bjk bu adamlara nasil 4 tane atti beya, onu tam cözemedim?

    ha, bir de $unu söylemeden gecemeyecegim. bugün e kadar devamli rijkaard hocanin arkasinda durdum, lakin bugün ele$tirecegim. kazansaydi ele$tirmeyecektim. hiçbir kazandigi maçtan sonra ele$tirmeyecegim, çünkü almanlarin bir sözü vardir "ende gut, alles gut" yani sonuç güzel ise, her$ey güzel'dir. bugün bu olmadi, sonuca gidemedik. geri yaslanan ve kontralarla cikan bir galatasaray olmaliydi saha da. her zaman güzel futbol oynamak, her zaman hücum etmek zorunda degilsin. karabük ü üzerine çekip, aydin ve pino gibi hizli adamlarla rakibini vurabilirdi. burada ilk top misimovic e, ordan da hizli adamlar a oynanmasi gerekiyordu ama biz hic geri yaslanip rakibi kendi sahamizda kar$ilamadik. farkettiysek, golden sonra karabük 3. ü golü bulmak için yüklendigi dakikalarda kontralar'la pozisyonlar girdik. golde bir kontradan geldi. galatasaray bence bu ak$am bunu yapmaliydi. zemin bozuk, bu zeminde güzel futbol oynanamayacagi apaçik ortada idi ama rijkaard bunu yapamadi.

    maglubiyetin ba$lica sorumlusu rijkaard'tir, sonra kardemir karabükspor yönetimi - rezil bir zemin e sahip olduklari icin - sonra da futbolcular. beraberlik içten bile degildi. sabri nin ortasinda kewell in kafasi kö$eye gitse, skor 2-2 idi ama olmadi. olsun, nasip degilmi$. artik önümüzdeki maçlara bakacagiz.

    ps. macin ilk 20 dakikasini seyretmedim! karabük ün golleri hakkinda herhangi bir bilgim yok. penalti varmi$ diyorlar. degilse yakarim aytekin seni. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın