resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 823
    kimileri gençlerbirliği maçında atılan gol sonrası bir el hareketi yaptığını söylüyor. zamanında bu durum ile ilgili, bir röportajında açıklamada bulunmuştı büyük kaptan. ben de o röportajın linkini vermiş, okumak isteyen olursa linke tıklayıp okuyacağını düşünerek o kadar uzun yazıyı sözlüğe eklememiştim.

    bülent korkmaz o röportajında, ''çok tartışılan bir gençlerbirliği maçı var. sizin o maçta takımınızın galatasaray’a attığı golden sonra yaptığınız bir el hareketi olduğu iddia edildi ve bu çok tartışıldı. bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' sorusu üzerine şu cevabı vermişti:

    ''gençlerbirliği maçında o sevincimi ben yaşamasaydım ekmek yediğim yere ihanet etmiş olurdum. gol sevincimi elbette yaşayacağım. ama benim öyle söylendiği gibi asla ne bir kol hareketim olmuştur taraftara ve tribüne karşı ne de başka bir saygısızlığım. ben o sevinci yaşamazsam yanlış yapmış olurum. o anda gol sevinci sırasında sevinirken insanın kendine hakim olması da zaten mümkün değil. ama kalkıp buna alınganlık gösterip yanlış ifadeler kullanılması açıkçası beni üzdü o dönemde. ama bununla beni galatasaray taraftarı yargılıyorsa benim söyleyebilecek çok fazla şeyim yok. benim galatasaraylılığımı tartışan kendi galatasaraylılığından şüphe etsin.''

    merak ediyorum her şeyi bu kadar net açıklamışken neden o konu üzerinden defalarca * kötülendi? madem bir yorumda bulunuyorsunuz, neden bilmediğiniz konularda da kendinizde söz hakkı görüyorsunuz?

    not: yorumculuğu vs. ile ilgili son zamanlarda kendisini dinleyemediğim için bir şey demeyeceğim ama şunu gayet iyi biliyorum ki bülent korkmaz yediği kabı pisleyecek bir insan değildir. bu zamana kadar da bunun aksi bir davranışta bulunduğunu görmedim. a bunu kim söylüyor; çeşitli kanallarda katıldığı programlar, kısa süreli de olsa fox tv'deki yorumculuğu, radyolardaki konuşmaları, dergilere verdiği röportajları elinden geldiğince takip eden bir galatasaraylı. peki bunun önemi ne? -hiç. tekrar ediyor ve diyorum ki bülent korkmaz yediği kabı pisleyecek bir insan değildir. bu kez ise lafımı destekleyici olarak bülent korkmaz'ın galatasaray'da geçirdiği 25 yıl artı galatasaraydan ayrı geçirdiği 5 yılı koyuyorum. bunun önemini belirtmeye lüzum yok.

    not 2: bu da bahsettiğim entry #386088
App Store'dan indirin Google Play'den alın