resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 817
    2005 yılında nevşehir'de bir otelde karşılaşmıştık gençlerbirliği'nde yardımcı antrenörken. kayseri'ye maça gidiyorlardı ve kampa girmişlerdi nevşehir'de. lobide karşılaştık ve sohbet etmek istediğimi söyledim kendisiyle. 20 dakika sonra lobide buluşalım dedi. oturup konuşmaya başladık, ben sordukça verdiği cevaplardan neden bu adamın galatasaray'da kaptan olduğunu, nasıl bir sporcu olduğunu anladım. konuştuklarımızı özet geçmek istiyorum sadece;

    - neden çok az sakatlandığı konusuna parmak bastık ilk, düzenli uyuduğunu ve yemek yediğini belirtti ilk olarak. antremanlarda en önemli olayın vucüdün dinlenmiş olmasını söyledi.

    -galatasaraylılığı ve takımdan nasıl gittiğini konuşurken de, gözlerim doldu galatasaray hakkında söyledikleri karşısında. benim yıllarca oturduğum, mutluluklar, üzüntüler yaşadığım evim orası dedi, insan nasıl kötü konuşabilir kalbinin yıllarca beraber attığı birisi için.

    evet bir çoğunuz sevmiyor olabilirsiniz ya da şu an yorumlarını beğenmeyebilirsiniz ama şunu muhakkak eklemek istiyorum, metin oktayla birlikte diğer tüm eski futbolcularımızdan ayrı tutmamız gereken kaptanımız olarak görüyorum ben kendisini.

    her zaman kalbimdesin bülent korkmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın