resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3156
    kaptan ne zaman dönecek?

    kaptanımız arda turan, ligin 7. haftasında oynayacağımız kardemir karabükspor maçında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

    galatasaray'da sakatlardan bu kez iyi haber var. sarı-kırmızılı takımın en büyük kozu arda turan bu hafta oynanacak istanbul büyükşehir belediyespor maçında forma giyemeyecek ancak bu maç sonrasında takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. arda'nın sakatlığının hızla düzeldiği ve gelecek pazartesi gününden itibaren takım arkadaşları ile birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi.

    g.saray, arda'sız oynadığı son iki maçını kazanırken, bu hafta ali sami yen'de oynanacak olan istanbul belediye maçında da kaptansız sahada yer alacak. türkiye-belçika maçında sakatlandıktan sonra tedavisine florya metin oktay tesisleri'nde başlanan arda'nın günde ez az 4 saatinin sağlık odasında geçtiği belirtildi. sarı kırmızılı kulübün sağlık kurulunun, kaptanı tam olarak karabükspor maçına hazır hale getireceklerini belirtilirken, bu arada buca maçında sakatlanan kaleci ufuk'un da tedavisinin olumlu sürdüğü ve genç file bekçisinin istanbul belediye karşısında forma giyeceği öğrenildi.
    kaynak: dha

    http://www.webaslan.com/...an-donecek/?ref=ABM1

    hadi be kaptan dön bir an önce bu hafta sami yen'de oyanayacağız iç saha maçı bir şekilde taraftarımızla kazanabiliriz ama sonraki hafta karabük deplasmanında kesinlikle sahada olman lazım 2 haftadır pozisyona giremiyoruz bir de olayın yabancı kontenjanı yönü var arda kadroya girince 1 yabancı daha kullanabileceğiz böylece cana 11de başlayacak mustafa-ayhan ikilisinin birinden kurtalacağız umutluyum güzel günler çok yakında
App Store'dan indirin Google Play'den alın