• 55
    trabzonspor - manisaspor maçı ile bu akşam saat 8'de başlıyor 5. hafta. trabzonspor şenol güneş ile çok iyi hava yakaladı, hiç bozmadan da devam ediyorlar. geçtiğimiz hafta sivas'a 6 attı bordo mavililer. yattara'nın da formda olduğunu ekleyelim. manisa lige çok kötü başladı, 0 puanda. hakan kutlu da istifa etti manisa'dan. kaos içindeler tam anlamıyla. aslında fena kadroları yok, isaac, makukula, simpson falan ama, tutturamadılar henüz. trabzon kazanır.

    cumartesi saat 18'de 2 maç var: ankaragücü - kasımpaşa, sivasspor - eskişehirspor. ankaragücü ile kasımpaşa arasında oynanan son 4 maçtan 3'ü 2-2 sona erdi. son maçı kasımpaşa kendi sahasında 2-0 kazandı. ankaragücü'nde eksikler var, sestak, aydın, zewlakow'un forma giymemesi bekleniyor. kasımpaşa'da ise yekta'nın durumu belirsiz. ankaragücü galibiyete daha yakın.

    kırmızı şimşekler kötü bir sezon geçiriyor. 4 hafta sonunda 1 beraberliği var es es'in. iyi top oynamıyor, rıza çalımbay'a tepkiler var. eskişehir'de durum karışık, sivasspor maçından gelecek mağlubiyet tepkileri bir hayli çoğaltır. sivas ise eskişehir'e oranla daha iyi ama son 3 resmi maçta toplam 11 gol yediğini de hatırlatalım. galatasaray'a var gücüyle oynayan sivas da düşüşte. iki takım da beraberlikle yetinir.

    20.30'da da 2 maç var, antalyaspor - kayserispor ve bucaspor - galatasaray. buca galatasaray maçı daha sonraki post'ta, şimdi galatasaray yener demekle geçiyorum. kayseri senelerdir belli bir istikrar içinde devam ediyor. bu sene şota var başında, 4'te 3 gidiyorlar. 1'de beraberlik var. geçtiğimiz hafta fenerbahçe'yi kendi sahasında çok iyi bir futbolla, yeterince rahat geçti. zorlu bir maç olacak, berabere bitmesini bekliyorum.

    pazar günü 18'de tek maç var, karabük - gençlerbirliği. lige yeni yükselen karabük, bana göre yeterince iyi başladı lige. kendi sahasında beşiktaş'tan 4 yedi ama o maçta bile bir çok pozisyonu vardı, değerlendirseler farklı olabilirdi bir ihtimal. gençlerbirliği ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta kendi sahasında ibb'yi 2-1 mağlup ederek aldı. karabük'ün bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. yine beraberlik ön planda duruyor.

    pazar akşamı 8'deki fenerbahçe - beşiktaş derbisini ise ayrı bir post'ta değerlendireceğim.

    pazar 20.30'da, ibb ile konyaspor karşılaşıyor. abdullah avcı'nın takımı galibiyete yakın taraf.

    5. hafta, gaziantepspor - bursaspor maçı ile sona erecek. antep'in iyi takım olduğunu geçtiğimiz hafta sami yen'de gördük. bilinçli oynuyorlar, mücadele ediyorlar. bursa'nın işi çok zor, ilk puan kaybını yaşaması muhtemel. spor toto süper ligi'nde 5. hafta beraberlik maçı ile sona erer diye tahmin ediyorum.

    http://jaimelesport.blogspot.com/...-5-haftaya-baks.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın