• 152
    ilk yarıda kendine güvenini kaybetmiş oyunculardan oluşan bir galatasaray vardı. topu kime geldiyse "benden çıksın" da der gibiydi. bu yüzden saçmasapan yerlere paslar, iki kişi arasındaki adama top atmalar... izledik. olumlu top kullanmak isteyen bir ınsua vardı sadece. kewell bile her nedense aşırı sinirden kontrolsüz oynuyordu.

    ikinci yarıda takım fırtına gibi başladı. o özlediğimiz tempolu, baskı kuran ve hızlı - isabetli paslar yapan galatasaray vardı. özellikle aydın'ın sağ kanattan yağtığı bindirmeler rakibi bunalttı.

    fakat.. evet fakat, gene gol attıktan sonra, ürkekleşme hastalığı çöktü. takım halinde geri çekildik ve gaziantep oyuncuları üzerimize gelmeye başladı. özellikel son 10 dakikada gelen yan toplarda başarılı defans oyuncularımız sayesinde gol yemedik.

    genel sonuç:

    sistemsizlik devam ediyor
    pas yüzdesi çok düşük, üçgenler oluşmuyor...
    tempo düşük
    takım halinde savunma berbat ( son 10 dakikaya bakınız )
    tek tek futbolcular yargılanmasın, takıma halinde yargılansın. ilk yarıdaki gibi hayalet oynayan takıma değil misimoviç, messi bile ilaç olamaz.

    kısaca bu takımın hastalığı bir iki transfer ile çözülecek hadise değildir. yok cana geldi orta saha direnç kazandı, yok misimoviç geldi orta saha - hücum bloğu daha sağlam oldu, pas yüzdesi arttı bilmem ne hikaye. resmin bütününe bakın, bir noktasına değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın