resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 837
    "şans" faktörüne gereğinden fazla inanan başkan. futbol takımıyla ilgili "neden başarısız olundu" sorularının tümünü böyle açıkayabiliyor kendisi. dedi ki mesela; "kewell, pino, çağlar, sabri bi anda sakatlandı. talihsizlik." oysa;

    - kewell'ın bugün galatasaray'da olma nedeni sakatlık. liverpool'da yaşadığı ağır sakatlıkların ardından formasını kaybedince geldi buraya. ve kewell artık üst üste maçlar çıkarması beklenecek bir durumda değil.
    - pino, daha resmen açıklanmadan bile herkesin kafasında soru işaretleri bırakmıştı. yetenekli ama istikrarsız, kendine bakmıyor, son yılında sık sakatlanmış.
    - çağlar, denizlispor'da yaşadığı sorunun devamı niteliğinde bir sakatlık yaşadı, bir nevi nüksetti sakatlığı.

    mesela gerçek anlamda şanssızlık nedir? imza attığından beri sakatlık yüzünden bir maç kaçırmamış milan baros'un bir maçta aldığı darbeyle sezonu kapatması. ama zaten problemi olan oyuncuların mevcut durumları, şansla açıklanmaz, açıklanamaz. eğer kadro derinliğini doğru kuramazsan; sakatlık riski yüksek oyuncuların bölgesini iyi yedeklemezsen, böyle sorunlar kaçınılmaz olur. insanların kendi şanslarını kendilerinin yarattığını da hatırlaması lazım. yoksa çok anlık meseleler olabilir tabi, gayet normal. ama bunlar uzun vaadeli meseleler, şansla açıklanamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın