resim
Branislav Jovanovic
Takım:RFK Novi Sad
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.92
Uyruk:Sırbistan
  • 62
    kendisinin alınıp alınmamasında son söz rijkaard'ın idi. nitekim prekazi de demişti "cd gönderdim rijkaard'a, o görüntüleri izleyince rijkaard kendini görecek" demişti. görmemiş demek ki. ha; bu jovanovic o jovanovic mi, o jovanovic başka bir jovanovic mi, aklım iyice karıştı. bakın, bu entrymi entry ve nick uyumu başlığına koyabilirsiniz. çünkü süt kardeşler filminde kumandan hüsamettin'in * "damat, sütoğlan, hülleci" diye bağırdığı sahneye benziyor durum.

    rijkaard kendisini istemediyse sorun yok. söyleyeceksin prekazi'ye, getirmeyecek. acaba prekazi'ye bu söylendi mi? rijkaard'ın tüm bu olup bitenlerden haberi var mı? prekazi'ye bu durum söylendiyse, prekazi ne maksatla geldi istanbul'a? canımız istediğinde sessiz sakin oyuncu getirebilirken, prekazi nasıl oluyor da jovanovicle beraber havaalanında gazetecilere yakalanıyor? prekazi'ye "jovanovic'i istanbul'a getir" denildiyse; bu direktifi veren kim, geri dönüş yapan kim? siteye bir panikle o yazıyı koyan kim? zaman geçiyor, bu ve buna benzer soruları hala cevaplamayan herkes galatasaray'ın adına büyük saygısızlık yapıyor.

    olay neresinden tutsan elinde kalıyor. size yemin ederim transfer için sabırsızlanan bir adam olmadım ağustos 2010'un 2. yarısına kadar. transfer mransfer olmasa da olurdu. ama cemal nalga skandalı denen olaydan daha büyük bir skandal bu olanlar gözümde. küme düşsek başım yere eğilmezdi de, jovanovic meselesinde olanlardan dolayı söyleyecek tek kelime bulamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın