resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2960
    (bkz: hırsızın hiç mi suçu yok)

    22 yaşında hiçbir futbolcuya istedi diye kaptanlık verilmez. arda turan'ın kulüpte bu kadar güce sahip olduğu nereden çıkarılıyor anlamıyorum. illa ki biri eleştirilecekse türkiye şartlarında 22 yaşında birine kaptanlık verenler eleştirilmeli.

    her gün asparagas haber yapan medya ile taşağın kralını geçen biz, artık inanmak istediğimize inanıyoruz. arda turan hatalar yapıyor, gerçeklere göz yummayalım eyvallah da, bir zahmet gerçekleri de çarpıtmayalım. son 2 haftadır basının arda turan ile yaptığı her habere inanılıyor. yok efendim canı istemediği için antremanlara çıkmıyormuş. yahu rijkaard'ın, neskens'in futbolculuk kariyerleri, görmüşlükleri, geçirmişlikleri arda'nın şu anki halini donunda sallar. böyle bir şeyi anlamayacaklarını, izin vereceklerini mi düşünüyorsunuz. eğer böyle bir şeye göz yumulabileceği düşünülüyorsa kapatalım dükkanı. rijkaard'la neskens de yırtsın atsınlar teknik direktörlük lisanslarını.

    edit: sarpa sarıyor kaptanlık mevzuu. bu kulüpte herkes kaptanlık yapmak ister cumhur'undan, emre'sine, sabri'sinden, ayhan'ına kadar. alakasız bir biçimde lincoln'e kaptanlık verilmesine tepkisi de bundandır. ancak kaptanlığın kime verilmesi arda'nın haddine değildir. hiçbir futbolcunun haddine değildir. yönetim birini kaptanlığa layık görür, pazubantı eline verir. galatasaray'da kimse istedi diye kaptanlık verilmez. ancak 22 yaşında bir futbolcuya kaptanlık verilmesini hatalı bulurum taraftar olarak, aynı lincoln'e verilmesini hatalı bulduğum gibi.

    (bkz: istiyorum vermiyor musun)
    (bkz: ağlıyorum gülüyor musun)
    (bkz: peki öyle olsun)*
App Store'dan indirin Google Play'den alın