resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2932
    arda'nın gitmesini istemek keita'nın gitmesini istemek gibidir. saçma sapan bir nedenle kız arkadaşı da dahil edilip ıslıklanınca - ki bu olayın birilerinin direktifiyle yapıldığı konuşulmaktadır - tavır alması en doğal hakkıdır. bu sezon ligde iki avrupa'da dört maç oynadık, attığımız gollere bakın bakalım kimin imzası var. valla yeter artık su adama sallamak için fırsat kollamanız; inanıyorum ki şu takımda metin oktay oynasa ona da bir kulp bulurdunuz. tribünler onu ıslıklıyor, adam hala seyirciyi selamlıyor, gamsız herif derdiniz.

    geçen sezon arda bana göre başarısız değildi, buna rağmen adam performansını yeterli görmemiş bütün yaz çalışmış, kendine bakmış, sezona öyle başlamış. bir sezon boyunca tel tel dökülen hakan balta daha sezon başında yürüyemez hale gelmiş, adama doğru dürüst tepki gösterilmiyor.

    hani hep kızıyoruz ya mustafa sarp sorumluluk almaktan kaçıyor, korkak dövüşüyor diye, bugün kendisine hak verdim. zira bu taraftar elini taşın altına sokan adamlara sahip çıkmıyor. görüp görebileceği bütün başarıları yaşatan fatih terim hakkında hakaretler savuranlar sana mı saygı gösterecek ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın