resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2914
    son günlerdeki hali için en son suçlanacak kişidir. adnan polat'ın hataları, aziz yıldırım'ın psikolojik baskıları, medyanın bilinçli,bilinçsiz saldırıları ve son olarak galatasaray taraftarının ona sahip çıkmaması onu bugünkü haline getirdi.

    henüz 21 yaşındayken ve kendi bile istemiyorken türkiye gibi bir yerde, kaldıramayacağı yükleri; hem 10 numarayı hem kaptanlığı ona verdi adnan polat. floryanın 5 kapısı var, satılmayacak futbolcu yok gibi açıklamalarla da ne kadar arkasında durduğunu gösterdi!

    hakemlere, federasyona, medyaya yıllarca baskı uygulayan aziz yıldırım rakibin en önemli oyuncusu karşısında geri kalır mı? o dönemde fenerbahçeye transfer olasılığı kıyametle falan eşdeğer olan arda'ya teklif yaptı ve basınına da üzerine gitme emri verdi. küçükken fenerliydi, emreyle beraber oynamak istiyor gibi haberlerle ardayı bunalttıkça bunalttılar.

    medyanın da geri kalır tarafı yoktu tabi. önce aziz yıldırımın paralı askerleri başladı saydırmaya. daha sonra türk futbolunun en büyük yıldızı ona giydirirsek prim yaparızcılar çıktı. bir sinema olayı var mesela. adam sevgilisine romantik birşeyler yapmak istemiş, alacağı pırlantanın yarı parasına sinema salonu tutmuş. olay öyle bir abartıldı ki görgüsüzlükle falan suçlandı adam. aynı dönem bütün parasıyla lüks bir araba alıp, borca batan gökhan gönül'ün neredeyse hiç haberi çıkmadı medyada.

    peki biz ne yaptık taraftar olarak. medyanın gazına geldik hemen. sinema olayı yüzünden, 6 aylık jo'yla bir tuttuk, en zor zamanlarında sahip çıkmayıp yuhaladık. messi'nin bile xavi-iniesta yerine mascherano-veron falan olunca bocaladığını görüpte, arkasında barış, mustafa oynamasına rağmen bu sezon 3 gol 2 asist yapan adama yapmadığımız hakaret kalmadı. serdar özkan'ı o getirtti, dos santos'u o göndertti gibi saçma sapan iddialarla yönetimin suçlarını bile ona yüklemeye çalıştık.

    arda'nın hataları da vardı elbet. yanlış kişilerle arkadaşlık kurdu, ilişkisini geri planda tutmayı beceremedi, kaptanlığı kaldıramadı vs.. ancak en büyük suç kimde derseniz bizde. onu bitirmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürdük, 23 yaşında bir adama yapmadığımızı bırakmadık. o yüzden biran önce kaç kurtar kendini arda, belki bu taraftar gidince anlar değerini..
App Store'dan indirin Google Play'den alın