resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 83
    bu adamı galatasaray'ın almadığı eleştirisinden vazgeçilsin artık. hayatımda gördüğüm en ucuz eleştirilerden biri bu. kendisi galatasaray'ın gündeminde olduğu zamanlar bu kadar iyi bir kaleci olsa fiyatı zaten 5 milyon euro'dan aşağı olmaz ve barcelona ile ac milan ile yarışıyor olurduk.

    bu adamın trabzonspor'da 2 sene kulübede, tribünde oturduğu biliyor musun eleştirirken? bilmiyorsunuz bence. elimizde ufuk ceylan varken, bu adama şans verilmemişken bir zamanlar yapılacak olan "ya tutarsa" bir transfer için bu kadar lafı evirmek, çevirmek gereksiz. ben çok sıkıldım.

    ufuk o adamın kulübede beklediğinin yarısı kadar beklemedi ve yarısı kadar şans bulmadı. kalecilik denen meslek 30 yaşına kadar olgunlaşan, gelişen bir meslek. ne volkan demirel ne onur kıvrak kulüplerine böyle paket halinde gelmediler.

    1 sene önce adını anmadığınız, "ya nasıl almadık bu adamı?" demediğini adamı, şimdi bir yönetim zafiyeti gibi göstermeyin lütfen.

    kaleciliği ile kendi fikrim ise, dünya çapında bir kaleci olduğu. olmasa bile fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettiği maç benim gözlerimi doldurduğu için ömür boyu minnettar kalıcam, hiç unutmayacağım bir adam. fenerbahçe'ye giderse milli takımın 10 sene kaleciye ihtiyacı olmaz. trabzon'da kaldığı sürece 2. kalecilikten kurtulması imkansız. nedenleri konuşmaya gerek var mı? bence de yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın