aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 56
    ulan ne şom ağızlı bi herifim ben. geçen gün kj'nin başlığının altında yazdığım bi entry ile şunları demiştim; (bkz: #461219)

    -----alıntı-----

    "her sezon en az bir iki kişi tribünde kalp krizi geçirip vefat ederdi ve gazeteler yazardı. kaç senedir tribünde kalp krizi geçiren taraftar haberi okuyormusunuz gazetede. onu bırak tribünde fenalaşan seyirci haberi. o bile yok."

    -----alıntı-----

    aradan bir hafta geçmeden az daha bir fenerbahçe'liyi gönderiyordum öbür tarafa.

    -----alıntı-----

    manisa fenerbahçeliler derneği başkanı ahmet kurşun, taraftarı olduğu takım ile trabzonspor arasında oynanacak maçı izlemek için dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla buluşup fenerbahçeliler lokali'ne gitti. trabzonspor'un 3- 2 kazandığı maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte fenalaşan kurşun, onlarca kişinin gözleri önünde yere yığıldı. kurşun'a ilk müdahaleyi lokalde bulunan celal bayar üniversitesi beden eğitim ve spor yüksek okulu mezunu genç gazeteci cemile aydın yaptı. aydın, ters dönen dilini düzelttiği, nefes almayan kurşun'u kalp masajı yaparak hayata döndürdü. ardından çağrılan ambulansla manisa devlet hastanesi'ne kaldırılan kurşun hemen tedaviye alındı. burada da üç kez kalbi duran ve doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırılan ahmet kurşun, yoğun bakımda yer olmadığı için 500 metre ilerideki özel 8 eylül hastanesi'ne sevk edildi. özel hastanede beşinci kez kalbi duran ve yaşama döndürülen kurşun'a anjiyo yapıldı. damarları halen tıkalı olan ve solunum cihazına bağlanan kurşun'un bir süre beynine oksijen gitmemesi nedeniyle durumunun ağır olduğu ifade edildi. doktorlar hastanın kendine gelmesi durumunda by-pass yapılacağını bildirdi.

    -----alıntı----
    http://spor.haberler.com/...rtti-2205408-haberi/

    -büyük geçmiş olsun sayın ahmet kurşun. bunu saymayız, tribüne bekleriz. olm o entryi bu kadar ciddiye almana gerek yoktu. ben bi sinirle yazmıştım onu. allah çoluğuna çocuğuna bağışlasın seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın