resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2376
    turkiye ligindeki topculardan 2 tane karma takim cikar deseler 19 agustos 2010 galatasaray karpaty lviv macindaki onbirimizden kac adami birinci takima alirsiniz, kac adami ikinci takima bile almazsiniz? bu noktayi atlayarak rijkaard'a kufredenleri anladigim gun galiba hayatimdaki bircok sorunu cozebilecek durumda olucam..
    elestirilere bir bakalim:
    -sakat batdali oyundan cikarmak,
    -90 dakikayi kaldiramayacagini soyleyen baros'u ilk 11 oynatmamak,
    -ali turani stopere, neill'i de sag beke cekmemek..

    ilk ikisini izaha gerek yok zaten de su sag bek mevzusuna gelelim.. neill bu takimin en aglam 2 3 adamindan biri.. defansi toparlamasinin yani sira topu en uctaki 3lumuze aktarma isini de yapiyor.. cunku orta sahamiz kopruyu kurmakta basarisiz.. simdi bu adam sag beke atilirsa bunlarin hepsi kisitlanacak.. ayrica servet stoperde olduktan sonra sag beki saglama alsan ne olur ki? elimizde neill'den baska 2 iyi stoper daha oldugu gun ic rahatligiyla sag beke cekilir zaten..

    simdi rijkaard'in elestiriyi en az hakettigi mactan sonra bile rijkaard'a sallayip, adamin sinirlerini altust eden yonetimde suc bulmuyorsan, mac icinde yapilabilecek hamlelerin hepsini yaptigini oyleyemiyorsan, fatih terim'den medet umup ucuncu kez istiyorsan rijkaard saksakcilari dedigin insanlardan hic bir farkin yok demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın