• 846
    anasının karnından uefa kupasıyla doğan biz yeni nesil tarafından fenerbahçe ve beşiktaş taraftarından farklı olduğu söyleniyor ya, işte bu en büyük yalandır.

    fenerbahçe'de yaşanan skandalların galatasaray'da yaşanmamasının en temel nedeni, galatasaray'ın son 20 senedir dibe vurmamasıdır. ben eminim ki pendik maçından sonra rüştü'yü arabasında döven angutlardan bizde de bol miktarda mevcuttur. yine eminim ki 4 sene üst üste fenerbahçe şampiyonluğu ve adamların avrupa kupalarını görsek bizde o arabayı ters çevirecek adamlar çıkacaktır. her şene şampiyon olmaya alışmış galatasaray taraftarı, özhan canaydın dönemindeki duraklamada bile çığrından çıkmadı mı. galatasaray başkanına, futbolcusuna küfürler edilmedi mi, tesisler basılmadı mı...

    şimdi galatasaray sözlükteki galatasaray başlığına bakın. duygusal sözler, aşk nağmeleri, galatasaraylılık edebiyatı. hepsi lafta kalıyor ancak. galatasaraylılığın neresinde istediği futbolcu transfer edilmezse taraftarlık donduruluyor.

    jan polak gelirse galatasaraylılığımı donduracağım.

    hakikaten biri bana nasıl taraftarlık donduruluyor açıklasın. nereye başvuruluyor, sonuç ne zaman belli olur? işte sonra bu adam ilk yenilgide ne başkan ne yönetim bırakır. galatasaray küme düşer diye dünyanın en abuk laflarını sayar. bu arkadaşlar uefa kupası taraftarıdır, transfer taraftarıdır, başarı taraftarıdır. galatasaray başlığına yazdığın o aşk dolu cümlelere ne oldu peki?

    bir de şimdiden aylar sonraki fenerbahçe maçı için 3-4 yeriz, yine 6 olur gibi realist olduğunu zannettiğiniz, saçma sapan mesajlar yazmayın. hangi takımı tuttuğunuzu hatırlayın. artık taşağa sarılmaya başlanan "galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır" sözünü diyen adam derwall'dir derwall.

    afedersiniz ama bunu söyleyen adam derwall ise, bize bok yemek düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın