• 102
    eğer bir yazarı başka bir yazara ana avrat küfür etti diye önce çaylak yapıp sonra iyi yazıyor diye geriye döndürürlerse ayıp ederler. diğer yazarın davranışları burda yumuşatıcı neden olamaz, olmamalı. sözlük anayasasının "xi sözlükten uçurulma sebepleri" başlığındaki 20. maddesi derki;

    --- alıntı ---

    d) sözlük içi huzuru bozmak, diğer yazarlara hakaret etmek uçurulma sebebidir.

    --- alıntı ---

    şimdi bu yazdığım giride taraflara bakıyoruz: 1. her dalda nice kupalar 2. extensor
    sözlük anayasasından üstte alıntıladığım bölüm de tam bu yazarların durumunu apaçık ortaya koymakta. birisi büyük bir çoğunluğun dediğine göre provakasyonluk yapmakda, yani sözlük içi huzuru bozmakta, yani ilgili maddenin ilk bölümünü oluşturmakda, diğeri de ana avrat düz gitmekte, yani ilgili maddenin ikinci bölümünü işgal etmektedir.

    ama iki yazarın durumlarını incelediğimiz zaman her dalda nice kupalar üçüncü nesil pilot yazar olarak gözükürken, extensor üçüncü nesil çaylak olarak kayıtlı halde bekletilmektedir. şimdi maddeye göre her dalda bice kupalara uygulanan muamele doğru olandır. uçurulması gerekmektedir ve o da* pilot olup uçmuştur. extensor ise sözlük anayasası ile çelişik halde. kişiye, hatta aynı giride* sözlüğe hakaret etmesine rağmen çaylak olarak bekletilmekde. moderasyona göre ilerde geri döndürülmesi düşünülmekte.

    --- lamore del calcio/#460100 alıntı ---

    kendisi ile ilgili dileğim, çaylaklığı sona erince gelmesi, küfürsüz temiz şekilde yazmasıdır. evet anaya avrada küfretmek, karşıdakini en delirtecek davranıştır, ama en kolay ve en çirkin silahtır.

    --- lamore del calcio/#460100 alıntı ---

    ortada bir hata olduğu ortadadır. ipler tabiki moderasyonun elindedir, fakat bir yazar sırf daha nitelikli yazıyor, daha güzel eleştiriyor, daha hoşa giden tarafları girilerine koyuyor diye, gerçekleşen bir olayda her yerde belirtilen sözlük anayasasının ilgili bölümlerinden muaf tutuluyorsa sağlıksız bir işleyiş vardır. o yazarı* ne tanırım ne ederim. bir kere bile mesajlaştığım yoktur. ama olayın sorumlularından biridir ve farklı muamele görüyor kendisi. farklı muamele varsa ben bunu belirtirim. extensor yazarlığa döndürülürse de kendi başlığı altından belirtirim. ne kadar önem verilir bilmesem de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın