• 2465
    tek maçta ligin bittiğini düşünen bir sürü yazara sahip. tamam kötü futbol izledik, takım kötüydü, hava kötüydü. ama sakin olalım. umutlu olmak zorundayız, çünkü biz taraftarız.

    galatasaray bizim işimiz değil. maaşımıza zam gelmeyecek galiba diye karamsar olabilirsin. ama galiba şampiyon olamayacağız, galiba avrupa'da bir şey yapamayız, galiba fener'e yine yenileceğiz diye karamsar olunmaz. taraftarlık umut işidir, his işidir değil mi?

    ben şu andan itibaren önümüzdeki bursaspor maçından umutluyum. transferin yarın biteceğini düşünüyorum. bunu düşünememin sebebi galatasaray'ın futbolu ve ya adnan sezgin'in bu işi yapabilecek kapasitede olduğunu düşünmem değil.

    ben galatasaray ile mutlu olurum, galatasaray ile üzülürüm. ve ben mutlu olmak istiyorum, bu yüzden takımıma her şekilde güveniyorum.

    dediğim gibi iş değil bu, mutsuzum ama ekmek parası için katlanıyorum diyeceğin bir şey değil. galatasaray'dan umutsuzum diye bir şey olmaz, sen taraftarsın ve sen sevinmek için galatasaray'a muhtaçsın.

    sabredelim demiyorum. sabır bende de yok. ama umudum hep var. çünkü taraftarım ve galatasaray taraftarıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın