• 141
    rijkaard ile başlayalım. lamı cimi yok, rijkaard çok hata yaptı şimdiye kadar ve fantezi girişimleri de devam ediyor. stoper ali turan'ın sağ bek oynaması, kadroda 2 forvet oyuncu bulunmasına rağmen sahaya forvetsiz çıkılması, sivasspor gibi takıma karşı kontra atak futbolunun benimsenmesi vs vs.. bunların hepsi bildiğin skandal boyutta hata. bunlar ne ilk, ne de son olacak. rijkaard'ın da artık kendine gelmesi gerekiyor! cidden yeter.

    yönetimin suçu da çok büyük. 5 tane yabancı alıcaz diyorsun, 3 tanesi ortalarda yok ki orta sahan bu hallerde ve orta sahada cana'dan başka adam gibi oyuncu yok. rijkaard gibi bir adam getiriyorsan, onun istediği oyuncuları almak zorundasın, madem alamayacaktın, gelmeseydi o zaman rijkaard da. sarp, ayhan, barış ile total futbol falan rüyada kalır. yönetim de en az rijkaard kadar suçlu!

    ve bu maçı katleden adamlardan biri mustafa kamil abitoğlu!! neill'e yapılan bir faulü sen git sivas'a ver ve hooopp 1-1!! sivas'ın attığı golde ceyhun cana'ya dirsek atsın, hem de gözünün önünde atsın ve sen görme hoooopp!! kamil abitoğlu'nun 2. asisti ile maç 2-1 sivas lehine! 3 puan kamil'in!! senaryolar devam ediyor!! yeter artık ya yeter!! ne biçim hakem bunlar!!!

    aykut'a bir şey söylemeyeceğim. madem bu kadar kötü kaleci, koy ufuk'u oynasın o kadar. adama kızılcağına gidip rijkaard'a kızılsın neden ufuk gibi birisi oynamıyor diye!

    rijkaard, takım ve yönetim. hepinize yazıklar olsun!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın