resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 655
    bana göre yılın bomba transferini yapmış başkandır. (bkz: galatasaray sağlık kurulu/ #455902) (tcoşkun atkadaşımızın ellerine sağlık)

    2010 2011 sezonunda (galatasaray sağlık kurulunu bu biçimde yenileyen başkan öncelikle tebrik edilmeli ve hakettiği övgü esirgenmemelidir. yeni gelen sağlık kurulu ve üyeleri için google'da yapılacak küçük bir araştırmanın galatasaray taraftarlarını çok mutlu edeceğine inanıyorum.

    not: bu entry'de ironi filan yoktur. cidden böyle düşünüyorum. adnan polat'a geçen sene yaptığı planlama hatasından ve o hatadan kaynaklanıp bu sezona yansıyan olumsuzluklardan dolayı kızgınım ama şu sağlık kurulunu ankaragücü'nden topluca alıp istanbula getirmiş olması benim için çok önemlidir. bana göre bu yeni gelen sağlık kurulu galatasaray'ın en kıymetli oyuncusundan iki kat daha değerlidir. gerçi bu transfer politikası ve rijkaard'ın oynatmaya çalıştığı futbol nedeni ile yeni gelen arkadaşların da işi zor ama eskisinden iyi olacağını, bu durumun da bize büyük fayda sağlıyacağını umuyorum. (veya ummak istiyorum. allah beni utandırmasın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın