• 100
    kendisi gecen sezon ve bu transfer döneminin basinda da, bloglarda "x galatasaray'da", "y ile anlasildi" tarzinda haberler cikinca inanilmamasi gerektigini, zira hicbir bloggerin bu tarz bilgilere ulasamayacagini belirtmisti. hatta yanlis hatirlamiyorsam, fos(sa)cimbom adli gubidik blog da bu yüzden kendisini hem elestiren, hem de sitemkar olan bir yazi yayinlamisti.

    ben bülent timurlenk'in yazdiklarini önemserim. cünkü ne yazdigini biliyor. ne abartiyor, bilmedigi ya da susmasi gerektigini düsündügü yerlerde de sessiz kalmayi yegliyor. bu konuda da daima hakli bir duruma geliyor. yazdigini tartmak, ve ona göre okuyucu kitlesiyle paylasmak ciddi bir erdem bence.

    iste su noktada da bir cok galatasaray taraftarini, ve son haftalarda olusan bu garip beklentiyi ben sahnsen pek anlayamiyordum.

    gecen transfer sezonunda zaten (bence) hem fossacimbom hem de scoutgs (ve malesef gayin sin de) acayip derecede cuvallamis, ve benim sık kullanilanlar listemden cikarilmisti. güvenemiyordum bu tarz haberlere, zira üstüne bir de bülent timurlenk'in tavsiyeleri eklenmisti, bloglarda cikan bu tarz dedikodulari ciddiye almamak icin.

    madem bu kadar tecrübe edindik, güvenilir bir kalemden de böyle bir tenkit duyduk, e o zaman neden ilk sansasyonel isimde baliklama üzerine atliyoruz bu haberlerin? lorik cana ve juan pablo pino haberlerini mazeret göstermeyelim simdi... acip bakalim, scoutgs yaziyorsa inanirim diyenler dolu bu sözlükte. 2007 yazinda yine transfer dedikodulari yapiliyordu fotomac, fotospor'da. defalarca bu gazetelerin ne kadar yalan ve uyduruk haber yaptigini bilmemize ragmen, icinde gecen "podolski %90 cimbom'da" haberine kahvede hemen hemen herkes inanmisti. her ne kadar ben podolski'nin o yil asla bayern'i birakmayacagini anlatsam da.

    demek önemli olan dogru zamanda sansasyonel isimler yazmakmis, ki okuyaniniz olsun. elbette bu noktada kabahat böyle haberleri yazanlarda mi, yoksa birer sazana dönüsen biz okuyucularda mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın