• 103
    şimdi şu açıklamayı herkes dikkatlice okusun :

    basında beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen manchester city takımının futbolcusu robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır. söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.

    bu açıklamadan ne anlıyoruz. kulübün bu oyuncuyu transfer etmeyi düşünmediği, ekonomik olarak onları aştığı ve transferde bu tarz popüler isimler yerine gelecek vaat eden isimlere yöneldiğini kısacası bu oyuncu ile ilgilenmedikleri açıkça belirtilmiştir. bu yazıyı geri zekalı bir insan bile anlar. ama benim fenerli medyam fener taraftarına yalakalanıcam diye bakın bu açıklamayı nasıl değerlendirmiş :

    http://www.milliyet.com.tr/...dilar&ver=67

    ilginçtir, kamuoyunu aydınlatma amacıyla yapılan duyuruda, robinho ile anlaşmaya varıldığı iddiası değil, para miktarı yalanlandı.

    ben size ne söylemeliyim bilmiyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın