resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 652
    (bkz: zizonkovac/#457015)

    ha,
    galatasaray konusunda iyi niyetinden zerrece şüphem yok. şirket birleşmelerini sağlarsa başımın tacıdır. ben şampiyonluk veya avrupa'da kupa filan istemiyorum. istediğim ilk şey bu şirket birleşmesi olayı.

    sadece;
    bir çekincem var!
    eldeki rakamlara bakıyorum, şirket birleşmesi için bankadan alına 75 milyon dolar bu işi yapmaya yetmez. ayrıca bu şirket birleşmesi olayı bence mahkemelik olacak. henüz kimse yazmıyor ama elinde hisse bulunduranlarınsözü edilen fiyatlardan bu hisseleri devretmeye niyetli olabileceklerini sanmıyorum. bu şirket birleşmesi için kaba tahminim 250 milyon dolar civarında bi para olması lazımdı. 2009 2010 sezonunda rijkaard ile oynanan kumar tutsaydı durum daha farklı olacaktı. neyse, bunların hepsi rakamlara kabaca göz gezdirme ile varılan sonuçlar. umarım bir ara bolca vakit bulurum da bu olayı detaylı olarak inceleyip yazarım bu sözlüğe.

    gerçi sözlükte mali tablo analizleri yapıp "sen galatasarayı meteliksiz sanıyorsun de mi" diye kasım kasım dolaşan maliyecilerin işi bu mevzu ama ne yapalım, başa gelen çekilir artık.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın