resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2230
    son 3 ay da yasanan olaylar yuzunden ben deki imaji tamamen zedelenmis t.direktor. gozumde cok buyutmusum ben bu adami megersem. bu yonetimle calismaya devam edersede gozumde daha da kuculucek. kendisine yakisan hareket bir an once istifa etmesidir. kendisinin oynatmak istedigi sistem bellidir. bu sistem icin ne tur futbolcular gerektigide bellidir. ama galatasaray yonetimi bence kafasina gore transfer yapmakta bu adami hice saymaktadir. eminim 2 senedir istedigi adamlardan 1 veya 2 disinda takima kazandirilamamistir. ligin baslamasina 3 gun kalmisken istedigi adamlardan hic biri daha alinmamistir. ama kendisinin sesi cikmamaktadir.

    tam 1 senedir bu takimla yatan kalkan bir hoca olarak herkez gibi orta sahadaki eksikligi gormus yonetimden transfer talebinde bulunmustur ama yonetim 1 senedir oraya transfer yapmamakta inat etmektedir ustune o bolgenin en iyi adamini satmistir ama rijkaard bunlara ses cikarmadan isine devam etmektedir. bizde hala total futbol yalanlari ile kandirmaktadir. sen ne total futbolundan bassediyosun aga bu orta saha ile ortada sican oynanmaz. eminim kendide biliyor bu adamlarla bu futbolu oynayamayacagina ama salla basini al maasini felsefesi ile yoluna devam etmektedir.

    yonetimde essegin amina su kacirmaya devam ediyor baktilar bu adam ses cikarmiyor ne desek hee diyor adnan sezgin istedigi gibi at kosturmaktadir. ben inanmiyorum rijkaard gibi bir adamin bu gune kadar transfer olmayisini problem etmeyecegine sagdece artik umrunda degilidr ne olucaksa olsun ruh halinde olabilir.

    bir an once istifa edip kendi onurunu kurtarmalidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın