UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
1 - 5
  • 218
    yazıya öyle başlamalıyım, böyle başlamalıyım yok! ne yazık ki bu takım kaleyi aykut’a emanet edemez. bir taraftar olarak her yan top her korner her uzak şutta gol yiyeceğiz hissine kapılmak istemiyorum. eminim herkes böyle düşünüyordur.

    hücum yolunda bir şekilde iş çözülüyor. baros iyileşti, kewell ve pino sakatlıklar yaşayacak fakat gelecek denilen oyuncular + serdar özkan bir şekilde kanatları dolduracak. arda sol tarafta durdurulması zor güç. cana diğer maçlara göre daha canlıydı. keza mustafa ve aydan da. büyük ihtimal gelen transferlerden sonra bu isimlerin iki tanesi yine oynayacaktır.
    hala kafa olarak tam hazır değil galatasaray. bu her halinden belli oluyor. dağınık futbol, rakibi fazla dikkate almama vs vs. rahat oynayacağız derken biraz ipin ucunu kaçırıyorlar. pek fazla suçlamamak lazım çünkü takımda top dağıtacak adam yok henüz. sinyaller sadece kalede çalıyor, umarım onu da düzelteceğizdir. çünkü gerisi bir şekilde düzeliyor, düzelttikte.

    pino maç sonunda sakatlanmış, gazeteler bile bile lades yaptığımızı yazıyorlar. istatisliklere baktım da pino 2006-2007 sezonundan itibaren ardanın geçen sene oynadığı maç sayısı kadar futbol oynamış. umarım transferi yaparken bu istatistik “bazılarının” gözünden kaçmamıştır.
    oyununa gelince ne kadar karşısındaki rakip güçsüz olsa da fazlasıyla rahat bir görüntü çiziyor. arda ya yaptığı asist çok güzeldi. topu hiç ayağında bocalamıyor, ya dripling ile ilerliyor ya da güzel pasını veriyor. sakatlıklar ile boğuşmaz ise çok yararlı olacağına inanıyor ve bekliyorum.

    şimdi sivas maçı ile sezonu açıcaz, her şeyin hayırlı olması dileğiyle. umarım sonumuz şampiyonluk ve avrupa da en azından yarı final olur.

    haydi aslanlarım!

    http://fuatyayalar.tumblr.com/...grad-galatasaray-mac
App Store'dan indirin Google Play'den alın