• 71
    bugünlerde (bkz: zoban raftik) üzerinden sıkça konuşulan türk tribün aleminin görüp göreceği en elit taraftar oluşumuydu.

    her güzel şey gibi onlarda mazideki tozlu sayfalarda yerlerini aldılar. ama öyle ama böyle bu adamlar bana göre galatasaray için emek harcadılar. ilginç eylemler yaptılar. türkiye tribün alemine bence vizyon getirdiler. efsaneler üretildi hem oluşum aşamasında hem de lağvedilmesi hakkında. bu efsanelerin çoğu ultraslan'la aralarında sürtüşme, tartışma ve hatta kavga olduğu söylendi ki yaşanan sürtüşmeyi olmasa bile kavgayı koskoca ali sami yen stadını dolduran taraftarlar bire bir görmüşlerdir. ama bu kavganın asıl sebebini bilenlerin sayısı iki elin parmaklarını geçmez. açıkcası bende sağdan soldan duyduklarım kadarıyla bilgiliyim bu konuda. ama bu kavganın nedeninin koskoca tribünde bu kadar insan tarafından neredeyse bir sır olarak saklanması bile olayın ciddiyeti hakkında bizlere fikir verebilir.

    hani derler ya ölünün arkasından konuşulmaz diye. yürüyedur'da artık ölmüştür ve bir daha geri dönmesi söz konu değildir. yürüyedur'un geri gelmesini arzu eden taraftarlar bi zahmet ellerini taşın altına koyup onları örnek alarak kendileri bir şeyler yapmalıdırlar. gördük ki bu sene de geçen seneden pek farklı olmayacaktır tribün. (bkz: 29 temmuz galatasaray - ofk belgrad maçı) yenilen golden sonra takımdan çok tribünde panik başladı. inşallah aslantepe ile birlikte bir ruh gelecektir bu tribünlere.

    yoksa yürüyedur gibi tribüncüler daha çoookk aranır.

    (bkz: galatasaray sozluk tribun grubu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın