• 2
    işte geldi... tam aradığım başlıktır bu. hatta bu başlığı ilk kim açacak diye merakla beklerken favorilerime 3-4 tane entry'sini sıkıştırmış jupp kardeşimizin açması tam bir hayal kırıklığı. hele ki o kadar sohbet etmiş ve kendisini ne kadar beğendiğimizi söylemişken hem de defaatle.

    bu sözlükteki arkadaş ortamından haz etmeyen, yalakalık, yardakçılık olarak niteleyen, entryleri samimi bulmayan adamlar var. jupp onlardanmış demek. ondokuz'a bir şey demeye gerek yok o zaten tutumunu en baştan belli etmiş biri. bunun yüzyüze görüşen halı saha ve zirve tayfasına yüklenmesini de anlamış değilim.

    örneğin justed;

    çocuk 10 numara. efendi aklı başında ve msnden görüştüğümüz biri. ne vesilesi ile? sözlük tabii ki. bu adam reel tayfadan değil ama seviyoruz. ayrıca tayfa ne ola ki jupp? biz hepimiz sadece arkadaşız. samimiyetini az bulduğunuz entryler var ise o sizin düşüncenizdir. ayrıca pm'den bir yazara -ben senin entrylerini çok seviyorum- yazınca samimi oluyor da nick altına yazınca mı olmuyor?

    ha keza ben başlığı açan arkadaşa özelden ulaşıp entrylerini ne denli sevdiğimi hem özelden hem nick altına yazmışsam o da samimiyetsizlik mi oluyor? ya da jupp yalnız mı bırakılmış oluyor? hayır.

    nick altına yazı yazma konusuna gelirsek bu alanda bir numara benim. evet suç ise suç, iyi bir şey ise de iyi olarak kabulümdür. ama beni geçin ben zaten bunu görev amaçlı yapan biriyim. ilerleyen günlerde karşınıza çıkacak yepyeni bir buton sayesinde bunu anlayacaksınız zaten. rahatsızlık konusu da çok garip doğrusu. kendimi imamhatip ya da kuran kursu tarzı yatılı baskıcı eğitim kurumlarında gibi hissettim.

    sağına-soluna bakma, arkadaş olma, önüne bak. ilgi çekici doğrusu. güzel bir şeyden rahatsızlık duymak da ilginç. moderatör konusuna gelirsek, hiçbirisi sözlükten önce kanka olmadığı için burada tanışılıp ve sözlük için çabaları görülüp moderatör yapılmış insanlardır. önceden sevildikleri için onlara fütursuzca sallayanlar deli gözüyle değil de meşhur olma çabasındaki insan gözüyle değerlendirilir.

    şimdi eşi dostu buraya toplamamak aptallıksa, buradan dost edinememek de beceriksizlik olsa gerek. zira ilk tanıma göre eşi dostu toplamayan aptallık etmiş ise, bu kadar hoşgörülü 10 numara adamdan 1 dost ya da arkadaş çıkaramayan da beceriksizdir.

    hele ki sen jupp. nezdimde en iyi 5 yazardan biri olan sen yalnız kalıyorsan büyük olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın