• 13
    değiştirilmesi gereken anayasadır.

    diktatör bir rejim sahibi olan sultan 1. hagi ve kral 1. gs tarafından demokrasiden uzak bir dille kaleme alındığı aşikardır.

    örneğin;

    1. madde'de yer alan "rerererarara.net bir galatasaray sözlüğüdür." ifadei yerine "rerererarara.net bir spor sözlüğüdür." ifadesi konulmalıdır.

    ben doğma büyüme sarıyerliyim arkadaş!
    babam da sarıyerli idi!
    şimdi ben sarıyer hakkında entrylerimi neden buraya özgürce giremeyekmişim?
    hagi ve gs bana bunun açıklamasını yapsın!

    madde-3'de yer alan "galatasaray sözlüğün dili türkçedir." ifadesi gerçekliğini ve inandırıcılığını kaybetmiştir. ben şimdi burada bu dakikada size yüzlerce ingilizce girilmiş entry bulabilirim! kısacası değiştirilmeli!

    madde-4'de yer alan "sözlük anayasasının 1.,2., ve 3. maddeleri deği$tirilemez, deği$tirilmesi bile teklif edilemez!" ifadesi sözlükte zaten olmayan demokrasi kavramını baltalamaktadır. unutulmamalıdır ki değişmeyen tek şey değişimdir!

    madde-18'de yer alan "sözlüğe üye olan ve sözlüğü kullanan herkes, sözlük anayasasının -ko$ulsuz- bağlayıcılığı altındadır. " ifadesi ile hür düşünme yetisi baltalanmış ve ortadan kaldırılmaya kalkılmıştır. demokratik bir platformda "özgürlük" kelimesinin anlamını bilen her birey bilir ki özgür olan bireyler asla bağlı değildir!

    şimdilik bu kadar.

    daha ilk bakışta bunca geri kalmış ve demokrasiden yoksun maddelerle bezeli bu "diktatör anayasa"nın yerine el birliği ile yeniden hazıerlayacağımız özgür bir anayasa gelmelidir!

    hodri meydan hagi!

    hodri meydan gs!

    eğer kendinize güveniyorsanız gsuserleri sandık başına çağırın!

    anketinho'da ekleyeceğimiz bir anket ile anayasamızın yeterli olup olmadığını oylayalım!

    ama işinize gelmez değil mi!

    sizler modluğun sıcak ve ihtiraslı koltuğunda demokrasinin anlamını, hatta ve hatta telaffuzunu dahi unutmuşken nasıl olur da sandık başına gidecek cesareti bulabilirsiniz kendinizde?

    saygılarımla,

    ultradnan

    edit: yeni oluşumumun gönülden destekçilerinden biri olan justed tarafından "rerererarara.net bir galatasaray sözlüğüdür." ifadesi "rerererarara.net bir spor sözlüğüdür." olarak değiştirilmiştir.

    teşekkürler yoldaş!
App Store'dan indirin Google Play'den alın