• 1
    bizde 19 efsane formadır. cihan haspolatlı'yla özdeşleşmiştir. hey gidi cihan baba, yıllarca 19 numaralı formayla koskoca galatasaray'da sağ kulvar oynadın. dile kolay 118 maça çıkmışın, sadece tek bir maç taraftarlarca çağırıldın tribüne. satılmış fatih akyel'in geri gelme ihtimali karşısında seni bile defalarca çağırdık. sen bile şaşırmıştın beni niye çağırırlar diye. unutulup gittin, yolda görsek tanımayız. hiç bir olumlu hatıran yok. tek bir maçını hatırlamıyorum. hiç aklımda yoktun, mutemelen hiç de gelmeyecektin.

    bir de baktık harry 19 numaralı senin efsane formanı satın almış. ister istemez anılarımız depreşti. hafızaları zorlayınca cihan takıldı ağlarımıza. kewell beni şaşırtmaya devam ediyorsun. başka formamı yok. tamam 7 numara olmazdı. büyük saygısızlıktı leeds taraftarına, ama 19 nereden çıktı. cihan durumdan vazife çıkaracak şimdi. vay be diyecek sen sol taraftan yıldız gibi kayarken. bir zamanlar benim sırtımdaydı diye böbürlenecek. çok kötü futbolcuydu ama adam gibi adamdı be cihan.

    keşke kewell'e 17 giy deselerdi. 19 rafa kalktı deselerdi. bu forma cihan'ın emaneti deselerdi. ondan daha kötü biri gelene kadar kimseye verilmeyecek deselerdi.

    büyük futbolcular genelde 11 den büyük numarayı almazlar. bizde 3 müzede, 9 kuru temizlemeye gitti müzeye kalkacak. 2 balta numarası, 5 emre aşık'a rezerve. 11 tapulu hasan'a. 7 aydına miras kaldı. çok aradılar 19 kewell'a isabet etti. inşallah eski 19 ları aratmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın