• 1845
    sezonun ilk maçlarında, ki bunlardan sadece ikisi resmi maçtı, bütün futbolcularda yorgunluk olduğu görülmüştür.
    lorik cana, arda turan, hakan balta en bariz şekilde gösterdiler. mesela arda'nın bazen gereksiz şutları bu yorgunluktan, hakan balta'nın ali sami yendeki ofk maçının son dakikalarında topukla adam geçmeye çalışması da bu yorgunluktan. cana ile ilgili daha önce yazmıştım form tutma süresiyle ilgili.

    takım rakip kim olursa olsun 70. dakikadan sonra direnç göstermekte zorlanıyor. özellikle savunma yaparken, ama hücumda gol atma isteğinin verdiği iştah sebebiyle daha hareketli oluyorlar, tamamen psikolojik. meşhur puma hikayesinde olduğu gibi, enerjilerini gol atmak için saklıyorlar sanki.

    hiç idman izlemediğim için ancak tahmin yürütebilirim, sanırm hala ağır idmanlar devam ediyor. öyleyse normal bir durum.
    geçen sezon hatırlarsanız, takım sezona müthiş formda girmiş ve ön eleme turunda, ligin ilk maçlarında rakiplerini dağıtmıştı. bu sezon öyle olmayacak gibi.
    teknik ekibin, takımın sezon başında kazandığı gücü, yapılan adelelerin verdiği enerjiyi daha uzun bir zamana yayılmasını hedeflediği için böyle bir yol izlediklerini düşünmek istiyorum.

    bu varsayım doğruysa, sezon içinde geçen seneki gibi inişler çıkışlar yaşamayan, istikrarlı, az sakatlık yaşanan bir sezon bizi bekliyor.
    zaten sakatlık olmazsa galatasaray'ı kimse tutamaz.

    ya takım iyi yolda ya da ben pollyanna taraftar olduğum için bana öyle geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın