resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2687
    takribi 5 dakika önce kendisi hakkinda $öyle yazmisim.

    --- alıntı ---

    kayitsiz sartsiz, ne yapsa destekleyerek, ne yapsa överek, ne yapsa "simdi tam da arkasinda durmamiz gereken zaman" diyerek (bu söylemi de hep "milli birlik ve beraberlige en cok ihtiyacimiz olan günler" söylemine benzetirim, o günlerin sonu hic gelmez ama), sürekli bir takim efsanelestirme cabalariyla bu genc cocuga iyilik etmiyorsunuz. tam tersine kötülük ediyorsunuz. gidin tribünden yuhalayin demiyorum. bu da cok cirkin. yapanlari da ayipladim, gene ayiplarim. ama su tavirlarla da hem kendi, hem de onun gözüne gerceklige karsi bant cekiyorsunuz. kötülük ediyorsunuz.

    biliyorum, birisi simdi bunun altina gelecek ve düsmanlar catlasin, aslan kaptanim, kahramanim yazacak. bu noktada takilmis durumdasiniz zaten. ve sirf futbolda degil, bu ülkenin insani her konuda bu noktada takilmis durumda. en güclü ordu bizde, en zeki insan bizim insanimiz, en iyi doktor bizimki, en basarili türk genci amerika'da üniversiteyi birinci bitirdi, en bilmem ne türk mühendisi avrupalilarin agzini acik birakti.

    --- alıntı ---

    bunun hemen altina da aninda $öyle yazilmis:

    --- alıntı ---

    para için gelen oyuncular gelir, toplarını oynarlar, onlar gelip geçicidir, ama bu çocukta başka birşey var. (...) arda giderse ağlarım. türkiyenin bu son senelerde çıkardığı en iyi oyuncu bu ya. türk vatandaşı, bizden biri, o bir galatasaray taraftarı! ona sahip çıkalım, kırmayalım onu. ister sinema kapatsın, ister sevgilisiyle tatile çıksın, o oyununu oynadığı sürece, bu bizi ilgilendirmemeli. sonuçta o sahaya bizi mutlu etmek için iniyor!

    --- alıntı ---

    bir kere de yaniltin beni be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın