resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:66
Uyruk:Sırbistan
  • 177
    (bkz: 5 agustos 2010 ofk belgrad galatasaray maci)

    bugün maçı seyrederken, bizi alıp 20 sene öncesine götürdü. hani bir ara maçı bırakıp, gözümün önüne mahallede prekazi olan çocuklar geliverdi. hani yaşım yetiyor onun oynadığı zamanları hatırlamaya ama çocuk aklımla da hep mahalle maçlarındaki çocuklara verdiği ilham gelmiş.

    türkçe'sine laf edenler 2 değil 3 kere düşünmeli. adam her kelimeyi anlıyor, demek istediğini anlatıyor, türkçe'de telaffuzu en zor sesleri çat diye çıkarıyor ( ı, ş, ö, ü). bu adamın türkçe konuştuğu kadar ingilizce bilsem-ki yıllar harcadım şu dili öğrenirken, konuşurken- hayvanlar gibi bir toefl puanım olurdu.

    samimiyetini, galatasaray ile ilgili her poku bilmeni yesinler senin. he bir de adam dolandırmadı, lafı süslemedi, çat diye söyleyiverdi sorumunuzu: laubalilik. galatasaray'ın sorununu daha iyi tanımlayan bir sıfat olamaz.

    biz bugün maçımızı seyrederken, kewell aylar sonra gol bulduğunda, mehmet batdal ilk golünü *attığında, mustafa sarp geçen sene performansının tavan yaptığı günlerden kareler yaşattığında ; biz biralarımızı senin için tokuşturduk büyük üstad. yolun mutlaka bir kez daha kesişmeli bizimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın