resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:66
Uyruk:Sırbistan
  • 173
    --- alıntı ---

    ve cevad prekazi. birkaç zamandır bir protesto kampanyası yürütüyoruz, özellikle twitter üzerinden: nontvspor. bugün ntv yorumcu olarak prekazi’yi kullandı. umarım bizim kampanyamızın etkilerinden biridir bu, zira galatasaray taraftarının hassasiyetlerini dikkate aldıklarını gösterir.
    neyse, konumuz cevad prekazi. türkiye’de oynamış yerli-yabancı, gelmiş-geçmiş, hani tüm zamanların derler ya en iyi ve en çok sevilen oyuncularından biriydi cevad.
    futbolu sevdiğini tribündekilere gösterir, hissettirirdi. bugün de futbolu nasıl sevdiğini anladım, yeniden. dünya futbolunu takip ediyor, futbolcuları, takımları biliyor. kim ne oynar, galatasaray’a kim yararlı olur, fikirleri var. işkembeden atmıyor adam. çünkü prekazi zamanının büyük kısmında futbolu takip ediyor, düşünüyor belli ki. kerameti kendinden menkul bazı yorumcular gibi zamanını at yarışları, kumar, bar işletmeciliği ile geçirmemiş, geçirmiyor cevad.
    “galatasaray bana görev versin, ben futbolcu araştırayım. o taraftar için bir şeyler yapayım. futbol bana çok şey verdi, ben daha ona bir şey vermedim” diyen bir adam işte cevad prekazi. bir gönül adamı. o kadar sene galatasaray’da oynadı bir kez olsun para sorunu veya başka bir sorun yarattığını duymadım.
    büyük adamdır cevad. ne kadar büyük olduğunu anlamak için şöyle düşünün : benim jenerasyonumun kafasında bir sorudur : hagi mi, cevad mı? dünya yıldızı hagi ile kıyaslanmayı hak eden tek adamdır galatasaray taraftarı açısından cevad. seviyoruz !

    ek : unutmuşum, galatasaray = aşk, belgrad=iş diyen adamdır cevad prekazi.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...galatasaray-1-5.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın