resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 132
    ertuğrul sağlam ile birlikte en efendi sayılan, sevilen antrenörlerdendir. benim bu iki adamda en dikkatimi çeken özellikler ise; sürekli mutsuz olmaları en başta. ne kadar sevimsizsiniz hocam siz ya? bir kere gülerken görmedik. bu otorite kurma, saygı kazanma yönteminizse hiçbir şey demiyorum. allah'a havale ediyorum sizi ve yöntemlerinizi.

    ikinci ve en önemli özellik ise bu efendi tavırlarının altındaki, maç sonunda "normalde bunu yapmam ama...", "bunu daha önce hiç yapmadım ama..." diye başlayıp hakemlere saldırmalarıdır. "hep sustum ama bu sefer konuşucam" diye başlayan 50 tane aykut ve ertuğrul demeci bulurum araştırsam.

    bakın iddia ediyorum; bugün bu adamın efendiliğinden dem vuran galatasaraylı kardeşlerim, sezon başladıktan birkaç hafta sonra aykut'un klasik çirkeflikleri başladıktan sonra neler diyeceğini, yazacağını ben şimdiden görebiliyorum. aykut 10. haftada en geç, "hep sustum ama bu hakemlerin allah belasını versin..." açıklamalarına başlayacak. o zaman göreceksiniz bu efendi adam imajının nasıl yalandan bir makyaj olduğunu. efendi falan değil bu adam, mutsuz, sinirli ve çirkef bir adam.

    şimdi bu dediklerime "bi siktir git" diyenlerle, birkaç ay sonra görüşmek dileğiyle diyorum. ve seni sevmiyorum aykut kocaman. rıdvan dilmen'i seven bir galatasaraylı olarak bunları söylüyorum hem de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın