• 39
    hayatta herşeyin mümkün olabileceği göz önünde bulundurularak değerlendirilmesi gereken önermedir.

    olabilir, neden olmasın, gereken şartlar oluşursa silah zoruyla mı tutacaksınız rijkaard gibi adamı ?

    takım maçlarının yarısını kazanmış bir durumda ve en son maçında da neredeyse pozisyonsuz geçirdiği maçı 1-1 tamamlar, adnan polat "eh be brader 2 sene oldu yahu yetmedi mi artık?" bakışı fırlatır, ertesi gün a.c. milan klübü resmi sözleşme teklifini fakslar, atar imzasını gider.

    rijkaard gitsin demiyorum, ama bizim kovmamız bir kenara, adamın canı sıkılır, milan ister, adam da gider, sana bana mı soracak ?

    giderse dünyanın sonu gelecekmiş gibi davranılmasın; galatasaray'dan daha önemli bir insanoğlu henüz anasından doğmadı, doğmayacak da. fatih terim bile, metin oktay bile kendilerine sorulsaydı, "bizim uğrumuza kimse sarı-kırmızısından vazgeçmesin" derlerdi.

    işbu halde bizlere ne oluyor bilader, ilişki askıya almalar falan ? giden gider, kalan kalır. kalanlardan bir galatasaray yine kurulur. "türkiye'dir galatasaray" yazılarını kasıla kasıla okurken iyiydi, şimdi n'oldu ?

    "rijkaard mıdır galatasaray ?"

    adama-tapıcılık bizim buralarda pek görülmezdi, sonumuz hayrolsun.

    edit: daha hızlı ofsaytlayın gençler, çok yavaşsınız. ha bi kere de bir delikanlı cevap yazsın, pm falan atsın. yani bi kere derken, tabi bugüne kadar birkaç kişiyle yazıştık bu konuda onları tenzih ederim. lakin üye sayısına bakıyorsun birkaç yüz, kaç tane ofsayt yediğini tahmin etmeye çalışıyorsun, nerden baksan 45-50, kaç cevap var, en fazla 3-5...
    sıkıyor herhalde biraz...
    cem yılmazlı opet reklamı kulaklarımızı çınlatsın, sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
    haydi bakın dalganıza...
App Store'dan indirin Google Play'den alın