resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 584
    kendisinde peygamber sabrı vardır, ben olsam dayanamazdım, neden mi?

    şimdi bu adam öncelikle stadyum yapıyor ağırlığı oraya veriyor;türk telekom arena*

    daha sonra galatasaray futbol takımının içerisinde potansiyeli olan fakat bunları galatasaray'a yansıtamayan oyuncuları kulüp para kazansın diye satıyor; mehmet topal, kader keita * *

    son olarak da gelir gider dengesini koruyarak transfer yapıyor; juan pablo pino, lorik cana ve türkiye'de alınabilecek en yetenekli türk oyuncular.

    galatasaray tarihinde transferden bu kadar fazla para kazanan bir başkan yok, sen istedin harry kewell kaldı, sen gitmesi için elinden geleni yaptın ama arda turan burada kaldı, şimdi de herşeye rağmen yine 1-2 yıldız gelecek, e bu senin son kısıtlı bütçen artık stadyumla beraber herşey daha güzel olacak, eee ne istiyordunuz ne yapsın başkan, aziz yıldırım ile yakınlık kurduğu düşünülüp düşman edilebilinir mi bir galatasaray başkanı bu yapılan ayıp değil mi? madem yakın arkadaşı neden arda'yı satmadı, neden gözdağı verdi?

    eğer sadece eleştiri yapanlar varsa onlara bu sözüm eğer adnan polat stadyum bittikten 1 sene sonra galatasaray'ı 2. bile yaparsa ben kendisini başarısız sayacağım ve çok ağır eleştireceğim ama adam bu kadar işle uğraşırken bari kendi taraftarından hakettiği saygıyı ve desteği görsün. heryerde istikrar deniliyor, rijkaard muhabbeti açılınca eee yönetimde de istikrar olması gerekmez mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın