• 1748
    --- alıntı ---

    baros'un 3 hafta oynayamayacağını öğrenen rijkaard transfer önceliğini değiştirdi.

    çek yıldızın 3 hafta oynayamayacağını öğrenen rijkaard, golcü istedi. orta saha arayan yönetim hollandalı’nın isteğiyle önceliği santrfora verdi.

    dostluk kupası’nda kaçan goller g.saray’da taşları yerinden oynattı. yeni transferlerden mehmet batdal’ın derbideki formsuz görüntüsünün yanı sıra kaçırdığı goller sarı-kırmızılıları yeniden forvet arayışına itti. çek golcü milan baros’un da artık kronikleşen sakatlıklarını göz önünde bulunduran yönetim, bir hafta içinde yeni bir santrforu istanbul’a getirmenin planlarını yapıyor. yeni sezon öncesi yaşanan bu sorunu en kısa süre içersinde çözmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, uzun süredir peşinde oldukları baptista’nın bonservisinde indirim yapılmazsa rotayı almanya’ya çevirecekler.

    jan sesleri

    öte yandan cana transferiyle orta sahayı güçlendiren sarı-kırmızılıların bu mevkiye bir oyuncu daha alacağı öğrenildi. anderlecht forması giyen jan polak’ın peşinde olduğu öne sürülen g.saray’ın çek oyuncuyu ikna etmek için tüm kozlarını oynadığı kulislerde kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı.

    --- alıntı ---

    kaynak: gazetevatan.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın