21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 150
    bu maç bizlere göstermiştir ki:

    -arda bu takımın en iyi oyuncusu. ilk yarı çok iyi oynadı, her atakta o vardı. ikinci yarı biraz gereksiz çalımlara girse de kaptan gibi oynadı. galatasaray'da oynadığı süre içersinde izlediğim en iyi arda buydu.

    -serdar özkan bu sene çok yararlı olacak ama sağda değil. ilk yarıda sağda çok etkisiz kalırken ikinci yarı sol kanada geçmesiyle birlikte çok iyi işler yaptı.

    -servet geçen seneki savruk yapısından kurtulmuş gibi kalmasında yarar var. neill ile iyi ikili olurlar. yabancı hakkımızı defansta kullanmaya gerek yok.

    -ufuk her ne kadar güven vermese de yabancı hakkımızı kalede kullanmaya gerek yok. eğer ufuk'un üzerinde durulursa iyi bir kalecimiz olabilir.

    -bizim şu anda çok iyi 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var. birisi yabancı olur diğeri türk olur farketmez ama 2 tane ilk 11'de oynayabilecek
    orta saha oyuncusu almamız lazım.

    -20 dakikada olsa 10 dakikada olsa inşallah bir daha forvetsiz oynamayız.

    -yasin pehlivan ile veli kavlak'ı inşallah yönetim alır derken bu günlerden bahsediyorduk. üst düzey bir takımın başarılı olması için yedek oyuncularının da
    çok iyi olması gerekir. ne yazık ki orta sahadaki türk oyuncularımız çok yetersiz, umarım yönetim en azından iyi bir türk orta saha oyuncusu alır.

    -bu tabiri hiç sevmem ama hakikaten mustafa sarp maldonadomuz olma yolunda ilerliyor...

    -fenerbahçe'nin galatasaray karşısındaki balı diğer takımlara karşı da olsaydı kesin ş.ligini kazanırlardı. o derece bize karşı şanslılar.

    -türkiye'deki hakemlerin ne kadar eyyamcı ve fenerbahçe lehine maç yönettiklerinin bir göstergesi bu maç. özellikle fenerbahçe'nin bizimle oynadığı maçlarda bu maçı yöneten hakem gibi hakemler olasaydı fenerbahçe maçları en az 9 kişiyle tamamlardı. ama ne yazık ki öyle yürekli hakemlerimiz yok.

    -bilica fenerbahçe ruhunu yansıtmaya devam ediyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın