21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 131
    klasik bir galatasaray fenerbahçe maçı oldu. fenerbahçe attı-yattı, ikinci yarı tek kale oynadık ama futbol tanrıları izin vermedi gol atmamıza. sağlık olsun. sezon öncesi hazırlık maçı olduğu için oynayanlarla ilgili ilk görüşlerimi aktarmak istiyorum:

    ufuk ceylan: kalede güven vermedi malesef ama uzun zamandır maç yapmaması ve maçın fenerbahçe maçı olmasından kaynaklanan heyecanına veriyorum.
    ali turan: sağ bek de oynayabiliyor demişlerdi ama gördük ki o mevkinin tek sahibi var; (bkz: sabri sarıoğlu)
    sabri sarıoğlu: "taşak geçilen adam"lıktan "saygı duyulan adam"lığa doğru emin adımlarla ilerliyor. sağ bekin yegane sahibi, ikinci yarı stoch adını duyanınız var mı?
    servet çetin: ayıboğan görevini en iyi şekilde yaptı, dosta güven, düşmana korku saldı.
    gökhan zan: uzun sakatlık döneminin ardından sırıtmadı takımda, bir hatasını görmedim.
    serkan kurtuluş: ne alaka sol bek oynadı bilmiyorum ama o da çok sırıtmadı orada.
    hakan balta: ikinci yarı kanada biraz hareket getirdi, bir pozisyonda sağ ayağına gelen top sola denk gelse volkan komalıktı şimdi.
    musa çağıran: tek maçla yorum yapmak doğru değil ama bu sene a2'de oynar gibi.
    ayhan akman: koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.
    lorik cana: henüz uyum sürecini atlatamamış, erken gördüğü kart sonrası oyundan düştü.
    barış özbek: yorum yapmaya değmez.
    mustafa sarp: hakemle çok konuşuyor, başka da bir şey yok.
    cumhur yılmaztürk: çektiği bir şut kalmış aklımda sadece, savunmadan sekip kornere çıktı. kendine güvenmesi güzel.
    serdar özkan: ilk yarı sağ açık, ikinci yarı sol açık oynadı. her ikisinde de olumlu işler yaptı. bu sezonun flaş transferi olmaya aday.
    caner öztel: kim?
    arda turan: sahanın yıldızıydı. fazla kilolarından kurtulmuş, dinlenmiş, rahatlamış. taraftar üstüne gitmezse sadece topunu oynarsa ne âlâ.
    mehmet batdal: fenerbahçe'ye karşı oynamanın verdiği heyecan her hareketinden okunuyordu. önceki hazırlık maçlarındaki kendinden emin vuruşlardan eser yoktu. bulduğu pozisyonu normalde gol yapabilecek yetenekte olduğuna inanıyorum. heyecanına verelim.
    emre çolak: vasatı aşamadı. bu sene de forma bulma şansı zor gibi.

    hakeme de biri ki laf edelim yeri gelmişken. maçı fazla ciddiye almıştı belli ki. kartlar havada uçuştu, bir ara soyunma odasına filan gitti. çok güldüm. kendi şovunu yaptı.

    fenerbahçe balı aykut'u bir kaç hafta daha kurtardı. 5. haftadan 10. haftaya çekti kovuluşunu. ne diyelim, beter olsunlar.*

    son söz de miroslav stoch için gelsin; çok tehlikeli adam, süper ligde çok can yakar. franck ribery'e benzettim biraz. süratli ve ayaklarına hakim. bize bela olmasın da kime oluyorsa olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın