• 1675
    bir plansızlık, programsızlık var. 2 hafta sonra ilk resmi maçına çıkacak takımda hiç bir şey yerine oturmuş değil. karamsarlık var bende acayip derecede.

    transfer taraftarlığı falan değil bu. bakıyorsun takıma, bir şeyler eksik. hadi bir kadro yapalım şu an için en idealinden.

    aykut, sabri - neill - hakan balta - çağlar, cana - barış, elano, arda - serdar özkan, milan baros

    sabri, neill, cana, arda ve milan baros konusunda kimsenin bir endişesi yok sanırım. aslında elano'dan da olmaması gerekir bence ama muhtemelen gönderecekler. orası birinci sıkıntı, tıpkı barış özbek'in mevkisinde olduğu gibi. keita'yı gönderdik ama onun yerine alınacak adam pino'mudur allah aşkına? pino iyi bir yedek olabilir belki ama bu takımın as oyuncusu değil gözümde. kaleci mevzusuna hiç girmeyeyim aykut erçetin ismi beni iyice sıkıyor.

    iki hafta kalmış abi.iyi ya da kötü bir şeylerin oturması lazımdı. keşke ne elano ne de keita satılmasaydı da sadece lorik cana, bir orta saha daha ve bir yabancı bekle kapatabilseydik transferi. ama sistemin önemli iki adamı gidince çaresiz transfer bekliyorsun.

    ali turan, musa çağıran, mehmet batdal falan güzel hamleler ama as kadro hamleleri değil. ulan bari kewell'la anlaşın tekrardan da mutlu olalım unutalım diğer sorunları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın