resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 611
    caner'den farksız. meziyetleri farklı da olsa kafayı kullanmadan bodoslama oynadıkları futbolla gelecek vaad ettikleri dönemden öteye geçememişlerdir. tıpkı caner gibi disiplinsiz, profesyonellikten uzak davranışları had safhadadır. fakat mücadelesiyle direnci düşmüş bir ortasahaya tekrar hareketlilik getirebilecek cinstendir.

    fizik olarak üst düzeyde, mücadeleden düşmez kolay kolay. fakat ilk 11 olarak.. ı-ıh.. rotasyon için kullanılmalıdır. eğer aklını da kullanmayı öğrenecek olursa o zaman belki zaman zaman hak ederek ilk 11 fırsatı bulabilir. şu saatten sonra daha akıllı bir herif olması imkansıza yakın fakat teknik/taktik bilgisini geliştirdiği, geliştirmeyi istediği ölçüde ilerlerse daha az tepki alır, saha içinde daha fazla güven verir ve sadece mücadele adamı olmaktan bir adım da olsa öteye geçebilir.

    kadro derinliği için faydalı olduğunu da yadsıyamayız mevcut koşullar içerisinde. geçen seneki ortasaha faciası yüzünden hakkettiğinin çok üzerinde forma şansı buldu ama yine de fizikten başka bir şey katmadı takıma. bakalım yeni ortasaha nasıl şekillenecek. cana'nın yanına bir transfer daha gelecek kuşkusuz, o zaman da 11 ihtimali tamamen kalkacak ortadan. kulübeye kesin dönüş yaptığında, umarım anlar giydiği formanın, oyuncusu olduğu kulübün ve kendisini çalıştıran iki dehanın önemini ve oyununun üzerine birşeyler koymayı dener.
App Store'dan indirin Google Play'den alın