• 2
    bu maçta yaşanan olaylar kesinlikle fenerbahçeyi protesto amaçlı değil yönetimi protesto amaçlı yaşanmıştır.. ayrıca belirtmek gerekir ki asıl gerginliği başlatan yine polis olmuştur.. daha maçın başlamasına yarım saat varken ve o muazzam tribün şovu hazırlanırken polisler bir anda kendilerine yer açmak için biber gazlarıyla saldırıya geçmişler ve yine yönetimin kılını kıpırdatmaması sonucu işler iyice büyümüş nitekim daha maçtan önce taraftarlarımız göz altına alınmış hatta bunlardan 9 tanesi 90 gün hapis yatmıştır..

    yangın olayına gelirsek, orada hiçbir taraftarın kasıtlı yangın çıkarma amacı yoktu..tribün şovu için hazırlanan yüzlerce sarı kırmızı naylona gelen meşale kıvılcımları ve sigara izmaritleri yangın çıkmasına sebep olmuştur..

    başında da belirttiğim gibi, maçta tuncay,lugano ve tümer'in kışkırtıcı haraketlerini saymazsak fenere karşı olan hiç bir tepki yoktur.. bütün tepki o sıralarda ezikliğinin doruk noktasında olan özhan canaydın'a karşı yapılmış nitekim olaylardan kısa süre sonra lincoln transferi yapılmıştır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın